Beste Joy of Yoga cursist

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. Hoe gaat dat met de abonnementen van onze yogastudio? Door de uitzonderlijke omstandigheden gelden andere regels en wordt de situatie op een andere manier bekeken.

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jij en al onze cursisten zorgen ervoor dat wij kunnen bestaan. Jouw steun en vertrouwen in Joy of Yoga zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om je geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

Met vriendelijke groet,
Het Joy of Yoga team

FAQ ( veegestelde vragen)

1. Hoe lang blijft Joy of Yoga gesloten?
De yogastudio zal op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 28 april.
2. Joy of Yoga hanteert automatische incasso. Hoe gaat dit rond 1 april zijn terwijl de studio dicht is?

Op 1 april en in de weken eromheen ( als je abonnement niet op de eerste van de maand begonnen is) wordt automatisch geïncasseerd en loopt het lesgeld door. We begrijpen dat dit een beetje ongemakkelijk aanvoelt. We bieden voor dit lesgeld verschillende vormen van compensatie aan. Ten eerste bieden we een vip bibliotheek aan met lesvideo's,  onbeperkt te gebruiken. Daarnaast krijgen alle cursisten extra strippenkaarten om lessen in te halen gedurende een half jaar. Daarnaast gaan we gratis workshops en extra lessen in de weekenden aanbieden. Ook gaan we in de eerstvolgende vakantiesluitingsweek toch open met een aangepast lesrooster waarin je ( een deel van) je gemiste lessen kunt inhalen. Wij hopen op je vertrouwen dat wij deze kwestie integer zullen afhandelen. Wij spreken je aan op jouw loyaliteit en gevoel van redelijkheid en vragen om je begrip hiervoor. We vragen je alsjeblieft om in ieder geval niet te storneren! Neem gerust contact op als je een vraag hierover hebt.

4. Kan Joy of Yoga mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?

Op basis van de huidige situatie en met het oog op het behouden van de continuiteit van Joy of Yoga kunnen we je lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. Deze situatie is overmacht en heeft een andere benadering dan een normale situatie. De kosten lopen door.

We zijn, samen met onze branchevereniging, verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken en reeds aan het aanbieden.

5. Ik wil mijn lidmaatschap bij Joy of Yoga per direct opzeggen, kan dat?

Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! We snappen dat je nu misschien ad hoc reageert. Maar we houden nu ook de opzegtermijn aan, net als anders. De opzegtermijn is een maand en deze maand ben je niet kwijt, maar kun je inhalen als we weer open zijn. Ook op basis van deze huidige situatie kunnen we je lidmaatschap niet per direct stopzetten. 
We vragen je om alsjeblieft niet te storneren, want dit recht heb je officieel niet. Ondanks dat we niet kunnen "leveren" is deze situatie een kwestie van overmacht en heeft daarom juridisch een andere benadering dan een normale situatie.Dat zou betekenen dat we weer een incasso bedrijf moeten inschakelen en dan betaal je alleen maar meer. Dat is ook weer zonde. En ook zo vervelend allemaal in deze situatie. Neem eerst even contact op dan kijken we naar een passende oplossing.

7. Als ik nu alvast opzeg, dan kom ik wel terug als alles weer normaal is. Is dat een goed idee?
Houd er rekening mee dat je abonnement een maand opzegtermijn heeft. Als je je abonnement stopt dan vervalt je plaats in de les. We kunnen niet met zekerheid zeggen of er dan plaats is, want veel lessen hebben wachtlijstjes. Als je je binnen 2 maanden weer aanmeld als nieuw lid, dat wordt er inschrijfgeld en administratie kosten berekent van € 15,-.
Het is aan jou of het dus een goed idee is. Wij kunnen alleen maar hopen dat je de yogastudio blijft steunen, want er is geen zekerheid in de continuiteit van de studio als iedereen zijn abonnement stopt. Ook krijg je gewoon compenstatie. Als iedereen zijn abonnement stopt zijn er geen sportscholen en yogastudio's meer. En er zijn veel yogadocenten financieel afhankelijk van de studio. Dus lid blijven is misschien nog zo slecht nog niet.
8. Bij sommige ketens in sportscholen wordt het abonnement stopgezet. Waarom niet van de yogastudio?
Omdat een grote ketens een andere financiele positie hebben als een kleine ondernemer zoals Joy of Yoga. Ook Joy of Yoga is eigenlijk een ZZP constructie en dat is een zeer kwetsbare positie.
9. Ik ben zzp-er / ik ben ontslagen, mag ik een uitzondering zijn?
We begrijpen je helemaal. Als je door deze crisis ineens zelf erg in financiele nood bent, stuur dan een mail naar  . Natuurlijk zullen wij jou tegemoet komen. We doen dit alleen wel persoonlijk. We vragen je in ieder geval niet te gaan storneren.
10. Ik wil gewoon opzeggen, zonder dat dat met deze crisis te maken heeft. Hoe gaat dat dan?
Wat jammer, maar dat kan natuurlijk altijd. Je kunt gewoon een opzegmail sturen. De opzegtermijn is een maand. Als de studio weer open is kun je de lessen van deze maand inhalen. 
11. Wat als de studio in mei ook dicht moet blijven
Dan zullen we weer andere maateregelen nemen. Wellicht dat we dan een financiele compensatie gaan aanbieden door bijvoorbeeld incasso's stop te zetten of een gedeelte te incasseren. In ieder geval zul je niets kwijt zijn, we geven altijd een compensatie. Blijf om die reden liever wel gewoon lid, opzeggen is dan niet nodig.

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2020   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.