Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Mail ons
Bel ons

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.30 uur. Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Yoga gaat om jou.

Yoga is zelfzorg

We bieden 4 yogavormen aan. Elke yogavorm zorgt voor een betere algemene gezondheid, minder fysieke klachten, inzicht en bewustwording. Door yoga voel je geestelijk en lichamelijk beter in balans. Alleen de manier waarop je dat kan ontwikkelen, is bij elke yogavorm anders. Sommige lessen zijn actiever en sommigen zijn rustig. We nodigen je uit om ook achter de "lees verder" knoppen te lezen om te kijken waar je voorkeur naar uit gaat. Ervaar vrijblijvend een les en vind een yogavorm die jou geeft wat je nodig hebt.

 

Volg klassikale yogalessen


Vinyasa Yoga - actieve flow


Word lenig, soepel en sterk met deze dynamische yogavorm. Laat je meevoeren van zachte naar krachtige houdingen. Alles in een speelse, uitdagende flow. Na afloop voel je je ontspannen, fit en helder.

Hatha Yoga - klassiek en mindful


Geniet van eenvoud. Kom tot rust in de klassieke yogales die ook wel bekend is onder de naam "gewone yoga". Deze toegankelijke yogales helpt je te ontspannen. Door middel van ademhalingstechnieken, meditatie en lichte bewegingsoefeningen geef je je lijf en geest rust.

Yin Yoga - zacht en stil


Laat los. Je hoeft alleen maar te ademen. Laat het gebeuren. Zak in een diepe ontspanning in de meest rustige les die we aanbieden. Er is geen dynamiek en actie, maar het kan een intensieve helende werking hebben. Je kalmeert, spanning komt vrij en er komt ruimte in je hele lijf.

Of leer een eigen yogaroutine


Ashtanga Yoga - stille kracht en stabiliteit


Geef je leven extra ondersteuning met dit diepgaande lesprogramma. Voor diegenen die zich graag willen ontwikkelen op lichamelijk en mentaal niveau. Vanuit Indiaase tradities beoefen je op een zelfstandige manier je yogapractice. Je beweegt en ademt met aandacht van moment tot moment. Deze persoonlijke benadering biedt jou de mogelijkheid tot het hervinden van rust, stabiliteit en balans. 
Wil je echt de diepte in en een life-changing practice? Beoefen Ashtanga meerdere keren per week!

Maak een introductie afspraak. Ervaar al na een maand wat deze yogastijl voor jou kan betekenen.

"Ashtanga yoga is voor mij door fysieke inspanning rust en ontspanning vinden. Bijkomend voordeel is dat ik door de yoga minder last heb van mijn astmatische bronchitis."
"Mijn twijfel was niet meteen de eerste les weg hoor! Toch doorgezet alleen al om de goede duidelijke uitleg en begeleiding. Tot mijn grote verbazing begon ik mij veel beter in mijn eigen (door de yoga) strakkere velletje te voelen en werd ik mij veel bewuster van mijn eigen doen en laten zowel geestelijk als lichamelijk. Kortom een hele goede ervaring voor mij."

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur
Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur
Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.
Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk

© 2008 - 2018   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design