Michel

2 x per week Ashtanga Yoga sinds 2016

“Na jarenlange heupklachten adviseerde mijn fysiotherapeut mij om yoga te gaan doen. Ongetwijfeld heb ik de man met grote ogen en open mond aangekeken.
Ik deed aan hardlopen en aan krachttraining en dan nu naar yoga? Was yoga niet iets zweverigs en daar kon je toch niet moe van worden? Hoezo vooroordelen?

Uiteindelijk heb ik de stap gewaagd en ben 2 jaar geleden gestart met Asthanga yoga. Ik, die dacht sterk en lenig te zijn, werd de eerste periode behoorlijk gehinderd door mijn eigen ego. Oneerbiedig gezegd was yoga toch gewoon een beetje rekken en strekken? Wat werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt door die rare ademhaling en allerlei lastige posities.

Asthanga yoga beoefen je op je eigen niveau maar het kan fysiek heel zwaar zijn. Ik heb spieren gevoeld waar ik het bestaan niet van kende.

Nu weet ik inmiddels echter ook dat het bij Asthanga yoga om veel meer gaat dan alleen het fysieke aspect. Asthanga heeft mij niet alleen krachtiger gemaakt maar ook stabieler en bewuster. Ik zie het als een ontdekkingsreis waarbij ik echt nog aan het begin sta.

Vanaf mijn yogamat ontdek ik mezelf en val ik van mijn yogamat (soms letterlijk) dan zijn Désirée en Marion daar om mij weer erop te helpen. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel waardoor ik weer verder kan. Eigenlijk moet ik mijn fysiotherapeut heel dankbaar zijn dat ik Joy of Yoga heb mogen ontdekken. En mijn heupklachten? Die zijn zo goed als verdwenen.”

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2020   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.