Tjerk

3 x per week Ashtanga yoga sinds 2013

Yoga is de afgelopen jaren voor mij een houvast en leidraad geweest tijdens allerlei levensgebeurtenissen en veranderingen binnen relatie, werk, ziektes, loslaten en vreugde. 

Van jongst af aan was ik erg introvert, beta-gericht en daarbij sociaal minder aanwezig. Hierin is rond mijn 40e plots een omwenteling gekomen. Ik werd me bewuster van gevoel, emotie, kracht en zingeving. De levensgebeurtenissen en veranderingen waren hierin natuurlijk de catalyst. Kort daarna vond ik bij yoga een betrouwbaar kompas en zelfs een mogelijkheid tot sturing van de energie die ik door mijn lijf voel.

De Ashtanga yoga met al zijn 8 aspecten helpt me bij het integreren van lijf, emotie, geest en verbindingen met anderen en de wereld.
Alles wat ik daarbij leer lijkt het nieuwe beeld wat ik heb te bekrachtigen. Het is voor mij een enorme verrijking dat ik voortaan een duidelijke samenhang ervaar tussen lichaam, geest en ziel. 
Yoga verstilt en verheldert en brengt daarmee observatie, inzicht, troost en kracht.

De handvatten die yoga biedt met bewust gedrag, zelfreflectie, fysieke houdingen, ademhaling, naar binnen keren, aandacht, meditatie en versmelting zijn tegelijkertijd stapjes langs een boeiende ontdekkingsreis naar iets waarvan ik af en toe een glimp van opvang. Daarin zit een heel grote berusting die ik moeilijk kan verwoorden.

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2020   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.