Ontmoet onze docenten 

Marion Philippo

Als eigenaresse en oprichter van deze yogaschool (sinds 2009) heeft Marion een sterk commitment om mensen te laten ervaren dat yoga de manier waarop je in het leven staat positief kan beïnvloeden. Haar jarenlange ervaring, de invloed van Zen in haar leven, haar drijfveer om altijd te blijven leren en te ontwikkelen, maken haar lessen tot een waardevolle mogelijkheid tot persoonlijke groei.

Ashtanga Yoga - Zen meditatie - Hatha yoga

Astrid van Rens

Astrid's lessen zijn doorspekt met vakkundigheid, wijsheid, ervaring, mindfulness, aandacht, mededogen en geduld. Haar cursisten volgen al jaren haar lessen en zijn niet meer weg te slaan. Dat zegt alles over haar bijzondere aanpak. 

Yoga bij chronische pijn - Restorative yoga - Hatha yoga 

Patricia Westerhof

Patricia haar lessen zetten je weer met beide benen op de grond. Je wordt uitgenodigd en krijgt de ruimte om jouw eigen lichaam te onderzoeken. Hierdoor en door de balans tussen in- en ontspanning leer je je lichaam, mind en grenzen steeds beter kennen, creëer je ruimte in jezelf en leer je loslaten wat je niet meer nodig hebt. Wat kernwoorden van haar lessen: bewustwording, voelen, ademhaling, in het moment zijn, met een vleugje humor.

Yin Yoga - Hatha yoga 

Désirée Crooijmans

Met haar sprankelende energie weet Désirée je mee te nemen in de wereld van de authentieke ashtanga yoga. Een wereld waar groei, ontwikkeling en uitdaging centraal staan. Haar focus en eigen discipline werken inspirerend en staan garant voor een waardevolle les.

Ashtanga yoga

Nicole van Rijthoven

Nicole's oprechte drive om jou werkelijk te helpen is de basis in haar yogalessen. Zachte healing staat centraal. In een warme en ongedwongen sfeer vind je de mogelijkheid om te herstellen.

Yin yoga - Restorative yoga - Yoga nidra

Madeleine van den Hoek

Madeleine staat garant voor betrokkenheid en kwaliteit. Respect voor je lijf, je eigen ware natuur vinden, goed voor jezelf zorgen zijn thema's die altijd terugkomen in haar lessen. 

Hatha yoga - Yin yoga - Yoga nidra 

Marianne van Lankvelt

Doorvoelend, meditatief en rustgevend. Dat zijn de kenmerken van de lessen van Marianne. Haar no-nonse mentaliteit en haar benaderbare karakter zorgen voor een relaxte sfeer.

Hatha yoga - Yin yoga - Yin yang yoga

Jouw naam?

We zijn op zoek naar een goede Hatha Yoga docent (m/v). Is jouw intentie om een langere termijn connectie aan te gaan met één of meer van onze groepen? Zijn aandacht geven en verbinding maken jouw drijfveren om yoga te doceren? Lijkt het je fijn om samen te werken met ons team? Neem contact op voor een kennismaking. 

Ik ben geïnteresseerd

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2020   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.