Eva Vandenhoudt


Wat betekent Yoga voor jou?
Hatha yoga heeft me vanaf het begin geraakt en niet meer losgelaten. Aanvankelijk was het voor mij een uurtje in de week met aandacht bewegen. Ondertussen gaat het veel dieper en gaat er geen dag voorbij zonder yoga. Yoga betekent veel voor mij, zowel lichamelijk als geestelijk. Het is een steun in mijn dagelijks bestaan, een prachtige ervaring die ik iedereen gun.

Na lessen te hebben gevolgd bij verschillende docenten en veel thuis oefenen was het voor mij duidelijk: ik wil yoga delen. Mensen de gelegenheid geven om te ontdekken dat yoga een mooie aanvulling in je leven kan zijn. Daarom ben ik begonnen aan de opleiding tot yogadocent bij Saswitha in Bilthoven. Een degelijke opleiding, niet zweverig, maar wel verantwoord en zorgvuldig.

Wat is kenmerkend voor jouw lessen?
Mijn lessen zijn puur, zonder afleidingen. Die zijn er buiten de yoga studio al voldoende. Er is tijd en ruimte om met aandacht de oefeningen uit te voeren. Door te concentreren op je adem en bewegingen, worden de gedachtes in je hoofd rustiger. En dat is een heerlijk gevoel!

Wat wil jij je cursisten meegeven?
Je laat de zorgen van de dag achter je en het enige wat er toe doet ben jij. Hoe jij je voelt op de yogamat, op dat moment. Je leert beter luisteren naar je lichaam en dat is dan weer handig in het dagelijks leven, wanneer je niet met je blote voeten op een yoga matje staat.


Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur
Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.
Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk

© 2008 - 2019   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.