Diepte ontspanning voor de uitgeputte vrouw

Yoga Nidra en de ademtechniek van Dixhoorn

Wat?

Deze Yoga Nidra workshop is er voor de uitgeputte vrouw die zichzelf een beetje te kort heeft gedaan de afgelopen periode. De lockdown, de zorgen of verdriet rondom de gezondheid en de onzekerheid hebben zijn tol geeist. Yoga Nidra is een diepte ontspanning waarbij je herstelt van een disbalans in je energie huishouding.

Soort workshop

  • - Meditatie
  • - Mindfulness
  • - Yoga
  • - Gezondheid

Doel

Herstellen van vermoeidheid en stress.

Voor wie?

Deze workshop is voor elke vrouwe van elke leeftijd. Of je nu studeert of net met pensioen bent, iedere vrouw heeft baat bij zelfzorg.

Datum

Zaterdag 7 november 
Zaterdag 14 november 
Zaterdag 21 november

Tijd

10.00 - 11.30 uur

Lesinhoud

Slecht slapen? Vermoeid of zelfs uitgeput? Onrust? Burn-outachtige klachten?
Heb je het gevoel dat de afgelopen periode mentaal een aanslag op je heeft gepleegd? 
Dan kan deze Yoga Nidra workshop je een duwtje in de rug geven om uit deze neerwaarste spiraal te komen.

Vrouwen werken, zorgen, managen en hebben hormoniale schommelingen. Vrouwen zijn over het algemeen emphatisch, meelevend, gevoelig, betrokken en hebben een hoog verantwoordelijkheids gevoel. Ze hebben, meer dan mannen, de neiging tot zixhzelf wegcijferen en pleasen. Maar omdat ze mentaal vaak veel oerkracht bezitten gaan ze door en houden ze zich staande. Maar niet zonder offers. 

Deze Yoga Nidra workshop is er voor de uitgeputte vrouw die zichzelf een beetje te kort heeft gedaan de afgelopen periode.
Yoga Nidra is een extreme diepte ontspanning. Daarnaast werken we met een "intentie". Dat wil zeggen: Wat wil jij veranderen voor jezelf? Door deze diepte ontspanning zetten we dat vast in je onderbewustzijn. Zodat jij de komende  tijd vanuit een andere intentie weer veerkracht kunt opbouwen. 

Ook doen we ademhalingsoefeningen die je thuis kunt doen. "De methode van Dixhoorn" heet deze ademhalingstechniek en deze zorgt voor een uitgebalanceerde energie. De diepte ontspanning van Nidra heeft dezelfde impact als 4 uur slaap. Het zorgt ervoor dat je zenuwstelsel kalmeert. Hierdoor kun je weer sneller opladen. Met meer energie, maar met heldere grenzen, kun je weer de wereld aan.

 Deze workshops zijn los van elkaar te volgen. Maar voor een langer resultaat kun je ze ook alledrie boeken, want ze bieden alledrie net een ander accent. Bij aanmelding van alledrie de workshops krijg je € 5,- korting op het totaal bedrag.

Praktische informatie

Neem een warm vestje mee en als je die hebt een oogmasker. neem ook je eigen dekentje mee. We werken met kleine groepen voor optimale persoonlijke aandacht. De 1,5 meter en ventilatie wordt gewaarborgd, zodat je veilig kunt ontspannen. Na afloop wordt er thee met wat lekkers geserveerd in de zaal ( met 1,5 meter afstand)

Docent

Marianne van Lankvelt

Prijs

€ 40,-

Prijs leden Joy of Yoga

€ 35,-

Geef je op

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2020   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.