Stoel Yoga


Word je dagelijks geconfronteerd met pijn of fysieke beperkingen, bijvoorbeeld door fibromyalgie, reuma of andere chronische lichamelijke klachten?
Dan bieden we een Hatha yogales die speciaal ontwikkeld is voor jou. Met optionele ondersteuning van een stoel kunnen alle oefeningen met aandacht en zachtheid worden gedaan.

De beoefenaars

Onze cursisten in deze les zijn jong en ouder en hebben allemaal te maken met fysieke beperkingen, chronische vermoeidheid of chronische pijn. Sommigen kunnen niet lang staan of op de grond zitten. Dat is geen probleem voor het beoefenen van yoga in deze les.
Veel oefeningen worden (ook) aangeboden op een stoel of juist liggend. De les is daardoor toegankelijk voor echt iedereen.

De beoefenaars hebben te horen gekregen: je moet met de pijn leren leven. De intentie is daarom niet het wegnemen van pijn of als alternatief voor revalidatie. Zij leren in deze yoga les "opnieuw" bewegen binnen de grenzen van hun lichaam. Het is fijn om daardoor weer vertrouwen te krijgen in jezelf en in je eigen lijf.

Compassie

Op een zachte, compassievolle wijze omgaan met je lichaam kan de manier waarop je je lichaam en de pijn die je dagelijks ervaart, veranderen.
Je leert om fysieke en mentale grenzen te bewaken, ook in het dagelijks leven. Oordeelloze aandacht, opmerkzaamheid (mindful zijn), zachtheid, een moment van rust en ontspanning, even niets moeten. Deze ingrediënten hebben een positieve invloed op de beleving van bewegen met pijn en de stress en spanning die daarmee gepaard gaan. 

Twijfel je of de dit een les is waar je naar op zoek bent, wil je meer informatie of wil je eens een les ervaren en met de docente bespreken wat ze voor je kan doen?
Neem contact op via of bel gerust 06 29 59 37 11 (Marion Philippo).
De lessen worden gegeven door Astrid van Rens.
 • Lestijd

  Stoel Yoga wordt gegeven op
  woensdagochtend 11.00 - 12.15 uur.

 • Tarieven

  1 keer per week een vaste paats in een kleine groep:
  € 35,- per maand
 • Proefles

  Ik geef me op voor een gratis proefles


  * Verplichte velden
  We sturen een kopie naar je e-mailadres.

"Ik ben Hatha yoga gaan doen om mijzelf terug te vinden. Het is lichamelijk niet te zwaar. Het gaat nu lichamelijk en geestelijk ontzettend goed mede dankzij Astrid, die geweldige lessen geeft."

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur
Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.
Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk

© 2008 - 2019   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.