Ontmoet onze yogadocenten 

Marion Philippo

Als eigenaresse en oprichter van deze yogaschool (sinds 2009) heeft Marion een sterk commitment om mensen te laten ervaren dat yoga de manier waarop je in het leven staat positief kan beïnvloeden. Haar jarenlange ervaring, de invloed van Zen in haar leven, haar drijfveer om altijd te blijven leren en te ontwikkelen, maken haar lessen tot een waardevolle mogelijkheid tot persoonlijke groei.

Ashtanga Yoga - Zen meditatie 

Larissa Strijker

Of je nu fysieke klachten hebt, mentale belemmeringen, emotionele pijn, yoga is voor iedereen, vind Larissa. Larissa legt graag de focus op het leren vertrouwen op je eigen krachten. Ze geeft de ideale veilige basis zodat jij je wortels kan schieten en kunt groeien & bloeien. "Is het niet heerlijk om thuis te komen in jezelf?" is haar motto.

Ashtanga Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga

Dorine Verhoeven

Yin yoga leerde Dorine om weer meer in contact te komen met haar lichaam, te ontspannen en te voelen wat ze nodig heeft. Ze deelt deze meditatieve vorm van yoga nu graag met anderen: rustige lessen waarin je weer leert luisteren naar je lichaam. Waarin jullie samen op zoek gaan naar je eigen grenzen, om dichter bij onszelf te komen. Om via deze weg te werken aan meer (zelf)acceptatie, ontspanning en balans!

Yin Yoga

Joyce van Rooij

Joyce staat voor het ware Joy of Yoga gevoel: plezier, uitdaging, zelfontwikkeling en authenticiteit. Een les van Joyce is een yogales vol vreugde. Het spirituele aspect geeft een diepgaande leerzame ervaring.

Ashtanga Yoga - Hatha ( vinyasa) yoga - Yin yoga

Astrid van Rens

Astrid's lessen zijn doorspekt met vakkundigheid, wijsheid, ervaring, mindfulness, aandacht, mededogen en geduld. Haar cursisten volgen al jaren haar lessen en zijn niet meer weg te slaan. Dat zegt alles over haar bijzondere aanpak. 

Yoga bij chronische pijn - Restorative yoga - Hatha yoga 

Madeleine van den Hoek

Madeleine staat garant voor betrokkenheid en kwaliteit. Respect voor je lijf, je eigen ware natuur vinden, goed voor jezelf zorgen zijn thema's die altijd terugkomen in haar lessen. 

Hatha yoga - Yin yoga - Yoga nidra 

Joyce Tromp

Als gepassioneerd yogadocent wil ze anderen inspireren en een positieve bijdrage leveren aan de wereld, “yoga begint pas als je van de mat af stapt!” Met haar rustige stem en warme uitstraling weet ze zowel zachte yinlessen als actieve hathalessen met veel aandacht neer te zetten. Centraal in haar lessen staat; luisteren naar wat van binnenuit komt en van hieruit bewust groeien en verbinden.

Hatha yoga - Yin yoga 

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2022   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.