Hoe begin je?

Allereerst willen we je dit zeggen: Je hoeft niet lenig te zijn en je hoeft niets te kunnen!
Je begint waar je bent met de mogelijkheden die je hebt. Ga met een open mind en zonder verwachting je yogales in. 


In welke les kan ik het beste beginnen?

Elke les geschikt voor beginners. Er zijn geen speciale lesvormen die je voorbereiden op iets anders. Elke lesvorm kent zijn instap manier. 
Elke les heeft zijn voordelen en uitdagingen. In een yin yogales hoef je niet te staan en is gericht op pure ontspanning. Lekker makkelijk denk je! En dat kan zeker lekker chill zijn. Toch kan de langdurige ontspanning juist best uitdagend zijn als je heel druk bent van jezelf. In een hatha yogales kun je ook elk moment instromen. Elke oefening kan worden aangepast en het kost even tijd om voor jezelf te bekijken waar jouw grenzen liggen. Ook een ashtanga yogales is uitermate geschikt als je nog nooit yoga hebt gedaan. Hier leer je één op één een reeks houdingen aan die je zelf onder toeziend oog van de docent gaat oefenen. De meest customized vorm dus, maar wel actief!
Dus: it's up to you. Kies gewoon de vorm die jou het leukste lijkt: de rest komt vanzelf.

Ik heb flink wat beperkingen. Welke les is het meeste geschikt?

We hebben een speciale les voor mensen met chronische pijn. Je kunt een stoel gebruiken voor de oefeningen. Deze les is op woensdag 11 uur.
Hatha yogalessen en yin yogalessen zijn ook geschikt en dit zijn juist de lessen gericht op aanpassing. Dus die kun je gewoon volgen. Maar ook de actievere ashtanga yoga wordt beoefent door mensen met beperkingen. Dat zijn echt doorzetters maar het is zeker mogelijk.

Wat als ik een proefles heb gedaan en ik wil verder met yogalessen?

Een fijne ervaring gehad in de proefles? Wil je ervaren wat yoga nog meer voor jou te bieden heeft op de langere termijn? Schrijf je in voor een abonnement of strippenkaart. Je kunt op de pagina: tarieven jezelf inschrijven voor een abonnement of strippenkaart. Hiermee krijg je een account in een reserveringssysteem. Dit systeem heet momoyoga.

Je kunt met de momoyoga app elke week simpel je eigen les naar keuze boeken. Heb je de ene week behoefte aan iets rustigers en de andere week zin in een actievere yoga les? Je bent vrij om je eigen keuzes te maken.

Krijg ik een vaste plaats in een les?

Dat kan, maar hoeft niet. Maar dan alleen met een maand abonnement. Met een strippenkaart boek je zelf elke keer een les naar keuze.
Ons advies is: neem een abonnement. Deze duurt hooguit 2 kalendermaanden. Probeer zoveel moeglijk lessen uit bij zoveel mogelijk verschillende docenten. En misschien kun je daarna jezelf settelen bij jouw favoriete docente.

Zijn er groepen met alleen mannen of alleen oudere mensen?

Iedereen zit door elkaar. Omdat Yoga gaat over voelen en zelf aanpassen is dat geen probleem. Leuk juist, zo'n gemixte groep. Vinden wij dan :-) In de ochtend in de Hatha yogalessen zijn wel iets meer ouderen. 

Wat is de beste vorm voor jonge mannen en meiden?

Ashtanga yoga wordt door veel twintigers als helemaal chill ervaren!

Hoe lang gaat het duren voordat ik iets merk?

Dat ligt er aan hoevaak je komt in de week. En wat je graag wilt. En waar je nu staat. We zijn geen zalvende yogaschool; we beloven geen paradijsjes. Deze vraag kunnen we écht niet zomaar beantwoorden. Dit is afhankelijk van zóveel factoren. We kunnen je alleen zeggen: haak niet af als je na de eerste les niet gelijk zwevend de deur uit vliegt. Yoga moet je eigenlijk ook leren. En dan niet leren in de zin van: oefeningen onder de knie krijgen en iets presteren. Maar juist leren hoe te ontspannen. Leren om goed te ademen. En hoe je naar jezelf kan luisteren. En hoe je compassie voor jezelf kunt hebben. Da's is ook een kunst!

 

 

 

 

Start rustig

1. Boek eerst een gratis proefles

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een proefles te plannen. Wij houden van deze persoonlijke benadering. Dit alles is vrijblijvend zonder verplichting.

Vertel tegen de docente dat je voor een proefles komt en informeer over eventuele blessures.

3. Kies je lidmaatschap

Een fijne ervaring? Wil je ervaren wat yoga nog meer voor jou te bieden heeft op de langere termijn? Schrijf je in voor een abonnement of strippenkaart.

4. Download de MOMOyoga app en enjoy yoga

Voor het plannen van je wekelijkse lessen.

Je kunt met de MOMO Yoga app elke week simpel je eigen les naar keuze boeken. Heb je de ene week behoefte aan iets rustigers en de andere week zin in een actievere yoga les? Je bent vrij om je eigen keuzes te maken.

Verhinderd? Meld je weer af en boek een andere les naar keuze.

Vragen? Mail ons gerust.

Enjoy Yoga

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2022   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.