Zen MENTORSHIP

De inhoud

In individuele sessies werk je samen met Marion Philippo aan professionele of persoonlijke uitdagingen en doelstellingen. Ervaring met zen is niet nodig. Maar wanneer je geen ervaring met zenbeoefening hebt, vormt het leren mediteren de eerste drie sessies wel een belangrijk onderdeel van de coaching. Want bij zencoaching gaan we ervan uit dat je dagelijks mediteert. Het dagelijks mediteren maakt namelijk het grote verschil met andere vormen van coaching. Juist door de dagelijks zenbeoefening ontstaan de dynamische balans, de toegenomen focus en de verhoogde effectiviteit.

De coaching is erop gericht om de inspiratie en energie, opgedaan in de meditatie, effectiever te kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk. Door de individuele coaching bij deze vertaling van zen in de praktijk worden opmerkelijke resultaten bereikt.

Ontwikkelen van mentale kracht

Vanuit Zen.nl beschouwen we coaching als de kunst om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van hun mentale kracht en energie. Juist door te leren helemaal in het hier en nu te zijn, kan ook beter aan de toekomst gewerkt worden.

Door goed te vragen, te luisteren en aan te voelen kunnen we helpen de juiste vragen en antwoorden te vinden. Zen helpt om echt aanwezig te zijn, te kunnen ontspannen en ook in moeilijke tijden je intuïtie te kunnen gebruiken. Hierdoor ben je in staat om bij te dragen aan het geluk van jezelf en de mensen in je omgeving. Onder geluk verstaan we het vermogen om onder alle omstandigheden te kunnen genieten van de kleine en grote uitdagingen die het leven biedt.


Zencoaching richt zich bijvoorbeeld op:

- algehele persoonlijke ontwikkeling
- carrière keuzes
- verbeteren slaap en levenskwaliteit
- verbeteren van werk/prive balans
- verheldering rond zingeving
- vraagstukken rond relaties
- verbeteren van persoonlijke performance

Voor wie?

De zen coachings sessies zijn een inspiratie voor iedereen. Van ouders die in hun opvoeding meer rust en diepgang willen geven tot managers, psychologen, CEO's, topsporters, musici en andere professionals. Van mensen die willen afvallen of een ander gezondheids doel hebben tot iemand die vastloopt in zijn persoonlijke leven. Zen coaching is niet leeftijdsgebonden. 

Investering

Wil je starten met een mentroship, een maandelijkse coaching en begeleiding? Het tarief voor particulieren die de kosten niet kunnen verrekenen of aftrekken is € 125,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 165,- (incl. btw en inclusief de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor organisaties en anderen die de kosten kunnen verrekenen of aftrekken is € 195,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 265,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor voltijd studenten (op vertoon van collegekaart) is € 75,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 115,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Van deze tarieven kan in overleg en waar nodig, bijvoorbeeld in verband met de gewenste intensiteit van de coaching, worden afgeweken.

Neem contact op

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2022   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.